Koken & proeven

WEERDE

Haute Dogs

Na de hamburgers duiken overal ‘haute dogs’ op. De traditionele hotdog met worst, mosterd en zuurkool kent iedereen. Wij maken hiervan tijdens deze kooksessie enkele gepimpte versies.



De kostprijs bedraagt 8€ (inschrijving via overschrijving) plus ingrediënten, deze worden wel ter plaatse afgerekend.


12 februari om 19.30.

Koken met asperges

Lente, dat is het seizoen van de asperge! Maar hoe moet je asperges klaarmaken? En hoelang moeten asperges koken? Witte of groene asperges? Traditioneel of in een nieuw jasje? We maken verschillende gerechten klaar.


De kostprijs bedraagt 8€ (inschrijving via overschrijving) plus ingrediënten, deze worden wel ter plaatse afgerekend.


27 & 28 mei om 19.30.

Koken: confituren

Er is niets lekkerder dan homemade confituur. Confituur, jam of chutney het kan allemaal. We maken verschillende soorten en nemen deze mee naar huis. Smullen!


De kostprijs bedraagt 8€ (inschrijving via overschrijving) plus ingrediënten, deze worden wel ter plaatse afgerekend.


17 september om 19.30.

Winetasting

We gaan voor een gezellige, leerzame en lekkere wijntasting. We leren verschillende wijnstreken van naderbij kennen, we proeven en genieten.


22/10 om 19.30.

Workshop thee

Thee is hot! Hoe zet je thee? Hoe combineer je thee? We proeven pure thee & infusies, die geteeld en verwerkt zijn op een biologische wijze.


25/11 om 19.30.

Koken voor de feesten

De feesten staan voor de deur. Geen idee wat klaar te maken? Naar jaarlijkse traditie toveren we tijdens deze workshop een lekker menu op tafel.


De kostprijs bedraagt 8€ (inschrijving via overschrijving) plus ingrediënten, deze worden wel ter plaatse afgerekend.


9 & 10 december om 19.30.