Activiteiten

Activiteiten

Voor ieder wat wils

We organiseren allerhande activiteiten voor jong en oud. Samen koken, handwerk, sporten of wat cultuur opsnuiven... het kan allemaal!


Inschrijven gebeurt uitsluitend via de knop ‘Inschrijven’ onder de activiteit waar je belangstelling voor hebt of via een link in ons “Nieuwsje”. Een inschrijving is pas definitief na betaling met mededeling NAAM + VOORNAAM + NAAM WORKSHOP op rekening van Femma Weerde BE47 9730 3755 3380, tenzij anders vermeld wordt.


De activiteiten gaan vaak door in de zaal "Ons Huis" Kostersvoetweg 2 te 1982 Weerde, tenzij anders vermeld wordt.


Leden en hun inwonende gezinsleden worden tijdens de activiteit verzekerd via de ledenpolis van Femma.
Er zijn 2 wandelgroepen : de trage stappers op maandagnamiddag en de "rappe" stappers wekelijks op een wisselende dag.

Elke maandagavond wordt er geturnd om 19.45 u tijdens het schooljaar.

We fietsen elke dinsdagavond om 19 u van begin mei tot half september.


De tweede dinsdag van de maand houden we ons Crea-babbel café open waar er naar hartelust kan gekaart worden, gezelschapspellletjes gespeeld of gehandwerkt.


De derde zaterdag van september steunen we weer Kom Op Tegen Kanker met een Azaleaverkoop aan bakkerij De Kock, als deur aan deur. Zonder vrijwilligers geen plantjes. Zin om mee plantjes te verkopen voor een betere kankerzorg? Meld je aan als vrijwilliger! Stuur een mailtje naar femmaweerde@gmail.com.


Ook de jaarlijkse tradities zetten we voort. Het lentefeest en onze lente- en herfstreis vormen de hoogtepunten van ons Femma-jaar dat we te goeder trouw afsluiten met een gezellig kerstfeest.


Vaste items