Handwerk

Workshop keramiek

Een kleinschalig keramiek atelier te Sterrebeek biedt keramiek workshops aan voor telkens max 5 personen.  De prijs per deelnemer bedraagt €70, ter plaatse te betalen.

Iedere deelnemer kan 5 creaties maken. Jij bepaalt zelf wat je maakt: bordjes, een kom, een tas, … Na afloop worden alle creaties in het droogrek gezet. De klei moet drogen, gebakken worden, een kleurtje krijgen en nogmaals gebakken worden. Dit neemt het atelier voor haar rekening, al wat jou nog rest te doen is een leuk kleurtje kiezen.

De levertermijn van jouw afgewerkte producten bedraagt 4 tot 6 weken. Als alles klaar is, krijg je een seintje en kan je ze in het atelier afhalen!


VOLZET.

https://www.eckeramiek.be/


Tafeldecoratie

We leren een prachtige tafel decoreren en krijgen tips & tricks om toe te passen bij elke gelegenheid.


24 maart 2022 van 19.00 tot 22.00.


De prijs bedraagt 10€ voor leden en 15€ voor niet-leden.

Powertex: klaprozen

We breien een vervolg aan het Powertex-verhaal. Klaprozen ogen zeer mooi buitenshuis! Een aanrader voor wie graag knutselt.


21 & 28 april 2022 - VOLZET.

Linosnede

De druktechniek linosnede wordt gebruikt als je bijvoorbeeld kaartjes wil maken of stof wil bedrukken. Je gaat op zoek naar een geschikte afbeelding om om te zetten naar een linosnede en je snijdt met linomesjes jouw ontwerp uit een stuk lino. Daarna maak je een afdruk van de linosnede. Je krijgt alle materialen ter beschikking om te oefenen en een mooi resultaat neer te zetten.


De kostprijs is 20€ voor leden en 30€ voor niet-leden.


08 & 22 september van 19u30 tot 22u30

Breien

Start to brei was een enorm succes. We organiseren daarom een nieuwe workshop en zorgen dat jouw stuk af is tegen de winter. Meer info volgt.


28 oktober & 25 november 2022 om 19.00.