Koken

WEERDE

Apero time

We grijpen vaak naar coktails die we maar al te goed kennen. Tijd om eens iets nieuws uit te proberen. Een gezellige avond met hapjes en drankjes.


De kostprijs bedraagt 8€ plus ingrediënten, ter plaatse af te rekenen.


22 & 23 mei om 19.30.

't Caravanneke

Laurence van ’t Caravanneke leert ons enkele nieuwe technieken en maakt samen met ons een lekker seizoensgebonden menu klaar.


De kostprijs bedraagt 8€ plus ingrediënten, ter plaatse af te rekenen.


20 juni om 19.30.

Witloof

Witloof, een groente die bij velen bovenaan het boodschappenlijstje staat. We maken verschillende gerechten met deze wintergroente.


De kostprijs bedraagt 8€ plus ingrediënten, ter plaatse af te rekenen.


23 & 24 oktober om 19.30.

Koken voor de feesten

De feesten staan voor de deur. Geen idee wat klaar te maken? Naar jaarlijkse traditie toveren we tijdens deze workshop een lekker menu op tafel.


De kostprijs bedraagt 8€ plus ingrediënten, ter plaatse af te rekenen.


4 & 5 december om 19.30.